top of page

Orvosaink és munkatársaink

Ájurvédikus rendelőnkben szakképzett orvosaink várnak!

Rakesh
finalRakesh.jpg

Vaidya Rakesh - Ájurvédikus terapeuta, orvos

Vaidya ( वैद्य) egy szanszkrit szó, jelentése orvos. Vaidya, vagyis ájurvéda orvos ahogy azt Indiában mondják az Ájurvéda világában. 

Rakesh Zope tizenéves kora óta gyakorolja az Ájurvédikus életmódot! A tudomány és az emberiség szolgálatában rejlő természet iránti érdeklődése arra késztette, hogy megszerezte az Ájurvédikus orvostudomány és sebészet bachelor fokozatát, majd posztgraduális diplomát szerzett Dravyagunában (Ájurvédikus gyógynövénytan) Bangaloreban, Indiában. Rakesh kutatási tanácsadóként is szolgált a karnatakai SDMC-ben: az indiai Egészségügyi Minisztérium által elismert Ayurvedic Research Establishmentben.

A kiterjedt indiai utazási és Ájurvédikus táborok után Rakesh 2017 óta utazik Európában, hogy felhívja a figyelmet az Ájurvédára különféle workshopokon, webináriumokon, és segítsen emberek ezreinek boldog, egészséges életet élni az Ájurvédikus pulzusolvasás segítségével.

Dr. Pernyei

Dr. Pernyei Dalma - gyermekgyógyász

Gyermekkorom óta orvos, gyógyító szerettem volna lenni, ezért egyenes út vezetett a Budapesti Orvostudományi Egyetemig, ahol 2003-ban diplomáztam. Az akadémikus orvoslás keretein belül eltöltött évek alatt gyermekgyógyászatból (2010) és neonatológiából (2015) szereztem szakvizsgát. Szeretem a hivatásomat, de a modern nyugati medicinából mindig is hiányoltam a betegek, a betegségek, az emberek holisztikus szemléletű megközelítését, kezelését. Ezért éveken keresztül próbálkoztam mindenféle irányú alternatív gyógymód  tanulmányozásával, majd végül az Ájurvédikus gyógyászatban és a hozzá szervesen kapcsolódó Ájurvédikus filozófiában találtam meg azt, amit kerestem. 2021-ben fejeztem be az indiai gyógyászat- Ájurvéda tanácsadó terapeuta képzést a Miskolci Egyetemen, majd Indiába mentem kibővíteni az ezirányú ismereteimet. Hiszem, hogy a modern medicina és az ősi indiai gyógyászat előnyeit ötvözve, integratív és holisztikus módon megközelítve az embert, sokkal nagyobb sikereket érhetünk el.

finalDalma.jpg
finalOrsi.jpg

Hajnal Orsolya - asszisztens

Az elmúlt években nagy tapasztalatra tettem szert, mint Sri Sri Yoga oktató. Reszt vettem számtalan spirituális és önfejlesztő programon,  mint például: légzés és meditációs műhely, jóga- és meditációs tanfolyamok, Ájurvédikus főző kurzusokon. Megszereztem a Holistic Health Coach és Life Coach képesítést, ami magában foglalja a jóga, az Ájuurvéda, a masszázs és a coaching ismereteit, valamint különböző önfejlesztő technikákat. Orvosaink munkáját folyamatosan segítem, pácienseinket pedig támogatom az "élet tudományának", azaz az Ájurvédának a megismerésében. Igény esetén tolmácsként is közreműködöm.

 

Orsi
Szilvi

Móricz Szilvia - ügyvezető igazgató

Több mint 20 éves nemzetközi SPA szállodai- ill. fürdő-fejlesztési és működtetési tapasztalatokkal rendelkezem, számos hazai egészségturisztikai szálloda és fürdő értékesítés és marketing tevékenységéért voltam felelős. Részt vettem a legfontosabb hazai egészségturisztikai fejlesztésekben munkatársként vagy külső tanácsadóként.

Az egészségtudatos étkezés mindig érdekelt, 24 évesen már a böjti terápiákat vezettem be egy hévízi szállodában, amikor Európában a wellness kifejezés még csak épp terjedni kezdett. 2018-ban ismerkedtem meg az Ájurvéda alapjaival, majd egyre jobban elmerültem ebben az 5000 éves tudományban. Indiai útjaim során különböző tanulmányokat folytattam, hogy közelebb kerüljek az Élet Tudományához, vagyis az Ájur-Védá-hoz. 2020-ban csatlakoztam a Sri Sri Tattva Europe nemzetközi csapatához, majd vezetője lettem a hazai leányvállalatnak. Célom, hogy az emberek szemét felnyissam a helyes táplálkozás lényegére és a holisztikus gondolkodásmódra.

finalSzilvi.jpg
bottom of page